Jognyilatkozat

A honlapot (Honlap) a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

Az Angel Gold Kft. által az oldalon elhelyezett bármilyen írásos vagy képi anyag felhasználása csak előzetes írásos kérelem alapján engedélyezett. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területére érvényesek.

Az Angel Gold Kft. adatkezelése során elkötelezett a személyes adatok védelme és a vonatkozó hatályos törvényi előírások iránt. A honlap bizonyos funkcióinak, szolgáltatásainak elérése adatközléshez - regisztrációhoz - kötött, amely során az adatok megadása önkéntes hozzájáruláson alapul. Az Angel Gold Kft. az így birtokába jutott adatokat megőrzi, kizárólag saját kommunikációjára használja, azokat harmadik félnek nem adja ki, kivéve a jogszabályi kötelezettség illetve hatósági eljárás eseteit. Adatainak módosításának vagy törlésének érdekében küldjön üzenetet a kapcsolat (kukac) angelgold (pont) eu e-mail címre.

Az Angel Gold Kft.-t nem terheli felelősség a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. Az Angel Gold Kft. által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket előzetes írásos engedély nélkül felhasználni tilos.

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog az Angel Gold Kft.-t illeti. Az Angel Gold Kft. a Honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.© ANGEL GOLD